Om mig

Jeg hedder Aida Lindberg. Jeg er autoriseret psykolog samt Certificeret Metakognitiv Terapeut.

Min hidtidige erfaring har især været inden for psykiske traumer som følge af overgreb og omsorgssvigt, misbrug af stoffer og alkohol, selvskadende adfærd, etniske problemstillinger, adfærdsforstyrrelser og autisme. Foruden at drive Psykologklinik Karrebæk arbejder jeg i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Næstved. Jeg har erfaring med både børn, unge og voksne. Desuden har jeg erfaring med både individuel og gruppeterapi. da jeg ser en fordel ved begge terapiformer afhængigt af hvilken problemstilling, der arbejdes med. Supervision af andre fagprofessionelle er også en opgave, jeg har erfaring i at varetage. Jeg ser en vigtig ære og forpligtigelse i at bidrage til at øge andre professionelles viden, professionalisme og trivsel i deres arbejde.

I behandlingen er jeg især optaget af den eksistentielle og den metakognitive forståelse og terapi. Du kan læse mere om begge tilgange her på hjemmesiden ved at klikke på “Psykologien” i menuen til venstre.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet og følger Psykolognævnets retningslinjer og Etiske Principper for Nordiske Psykologer.

Privat er jeg mor til to små børn og bonusmor til tre større børn. Jeg bor i Karrebæksminde med min kæreste og 4 af ungerne. Oprindeligt stammer jeg fra Bosnien og kom til Danmark som følge af borgerkrigen i Eksjugoslavien. Jeg voksede på i Jylland og flyttede til Sjælland i mit voksenliv.

Jeg ser frem til at møde dig i klinikken!

 

 

 

Anderledes og ked af det

Er der noget, alle har brug for, er det at føle, at man hører til. Og det kan være svært, hvis man oplever sig anderledes …

En indre alarm

Når man har en mor eller far, der lider af psykisk sygdom, kan ens hverdag føles meget uforudsigelig. Hvordan bliver dagen …

Alting gør dig ked af det

Har du perioder, hvor det er som om, at alting gør dig ked af det? Dine forældre, venner, lærere, søskende – alle …